En aquesta edició ha fet molt bon temps tant divendres com dissabte. El primer, a part de la recollida de material per part dels participants, vam organitzar un briefing per explicar com seria la segona InterMotard, amb la presència de l'alcalde de Palamós que ens va adreçar unes paraules d'agraïment per aquesta iniciativa i va donar la benvinguda a Palamós als participants. Tot seguit la xerrada d'en Chema Costa, que ens va explicar les seves aventures acompanyat de dos amics, on després de comprar 3 motos Minsk a Vietnam varen tornar a casa seva, prop de Barcelona, travessant el continent Euro-asiàtic en uns 6 mesos. En acabar, es va fer un sopar amb alguns participants, l'organització i col·laboradors.

El dissabte ben aviat i encara negra nit, vàrem donar la sortida dels quasi 70 valents i valentes que havien de fer 10 punts de pas, en el cas de la versió 850: Besalú, Beget, Castellar de n'Hug, Cardona, Montsonís, Vilanova de Segrià, Siurana, Montfalcó Murallat, Talamanca, El Brull i finalment arribant a Palamós. Una gran hamburguesa els esperava al final del camí de la mà de la Food Truck Strambotic.

Agraïm la vostra participació a aquesta edició d'InterMotard, i esperem que passéssiu un bon dia amb nosaltres i la resta de companys. Sense tots vosaltres això no hauria estat possible. Gràcies!

Ja tenim el primer recull d'imatges que trobareu a la nostra web, esperem que us agradin!

Foto resum InterMotard 2017