La filosofia d'InterMotard és que cadascú tria la ruta per on vol passar per anar d'un punt de pas a l'altre, així feu el camí al vostre gust i no hi ha cap problema per modificar-lo en qualsevol moment. Tot i això, i a petició d'alguns de vosaltres, us fem algunes recomanacions de trams que creiem que poden ser interessants:

Besalú - Castellar de n'Hug (només versió 500 km.)

Un cop sigueu a Olot tindreu bàsicament dues opcions, una més ràpida però més llarga (N-260), i la que recomanem (N-260a) que passa per Vallfogona de Ripollès.

De Besalú a Castellar de n'Hug

Castellar de n'Hug - Cardona

En aquest cas, la ruta escollida per Google Maps ja és una bona opció, C-26 passant per Avià i després B-420 fins entrar a Cardona.

De Castellar de n'Hug a Cardona

Cardona - Montfalcó Murallat (només versió 500 km.)

Entre aquests dos punts hi ha forces rutes possibles, però nosaltres vàrem passar per BV-3001 i per poblets com Ardèvol o Torà, i d'aquí per LV-3003 fins a l'Eix on quedaran molts pocs quilòmetres per arribar a Montfalcó Murallat.

De Cardona a Montfalcó Murallat

Vilanova de Segrià - Siurana (només versió 850 km.)

La ruta que discorra per L-700 i L-701 i per pobles com Alcanó o Juncosa hi trobarem un paisatge en forma de mosaic format per conreus de secà.

 De Vilanova de Segrià a Siurana

Talamanca - El Brull

La opció que us proposem, per a nosaltres la millor, passa per Monistrol de Calders (B-124) i Moià (N-141c)

De Talamanca a El Brull

El Brull - Palamós

Hi haurà qui voldrà travessar el Montseny i d'altres voldran anar a buscar l'Eix, però qui no hagi tingut prou corbes sempre pot pujar a Sant Hilari Sacalm (GI-541) i baixar per la carretera vella cap a Santa Coloma de Farners (GI-551)

Del Brull a Palamós

Recordeu:

  • L'elecció de fer (o no) aquests trams és vostra.
  • Escolliu la vostra ruta en funció del temps, meteorologia, les vostres possibilitats, la vostra moto, ...