En aquesta edició ha fet molt bon temps tant divendres com dissabte. El primer, a part de la recollida de material per part dels participants, vam organitzar un briefing per explicar com seria la segona InterMotard, amb la presència de l'alcalde de Palamós que ens va adreçar unes paraules d'agraïment per aquesta iniciativa i va donar la benvinguda a Palamós als participants. Tot seguit la xerrada d'en Chema Costa, que ens va explicar les seves aventures acompanyat de dos amics, on després de comprar 3 motos Minsk a Vietnam varen tornar a casa seva, prop de Barcelona, travessant el continent Euro-asiàtic en uns 6 mesos. En acabar, es va fer un sopar amb alguns participants, l'organització i col·laboradors.

El dissabte ben aviat i encara negra nit, vàrem donar la sortida dels quasi 70 valents i valentes que havien de fer 10 punts de pas, en el cas de la versió 850: Besalú, Beget, Castellar de n'Hug, Cardona, Montsonís, Vilanova de Segrià, Siurana, Montfalcó Murallat, Talamanca, El Brull i finalment arribant a Palamós. Una gran hamburguesa els esperava al final del camí de la mà de la Food Truck Strambotic.

Agraïm la vostra participació a aquesta edició d'InterMotard, i esperem que passéssiu un bon dia amb nosaltres i la resta de companys. Sense tots vosaltres això no hauria estat possible. Gràcies!

Ja tenim el primer recull d'imatges que trobareu a la nostra web, esperem que us agradin!

Foto resum InterMotard 2017

La filosofia d'InterMotard és que cadascú tria la ruta per on vol passar per anar d'un punt de pas a l'altre, així feu el camí al vostre gust i no hi ha cap problema per modificar-lo en qualsevol moment. Tot i això, i a petició d'alguns de vosaltres, us fem algunes recomanacions de trams que creiem que poden ser interessants:

Besalú - Castellar de n'Hug (només versió 500 km.)

Un cop sigueu a Olot tindreu bàsicament dues opcions, una més ràpida però més llarga (N-260), i la que recomanem (N-260a) que passa per Vallfogona de Ripollès.

De Besalú a Castellar de n'Hug

Castellar de n'Hug - Cardona

En aquest cas, la ruta escollida per Google Maps ja és una bona opció, C-26 passant per Avià i després B-420 fins entrar a Cardona.

De Castellar de n'Hug a Cardona

Cardona - Montfalcó Murallat (només versió 500 km.)

Entre aquests dos punts hi ha forces rutes possibles, però nosaltres vàrem passar per BV-3001 i per poblets com Ardèvol o Torà, i d'aquí per LV-3003 fins a l'Eix on quedaran molts pocs quilòmetres per arribar a Montfalcó Murallat.

De Cardona a Montfalcó Murallat

Vilanova de Segrià - Siurana (només versió 850 km.)

La ruta que discorra per L-700 i L-701 i per pobles com Alcanó o Juncosa hi trobarem un paisatge en forma de mosaic format per conreus de secà.

 De Vilanova de Segrià a Siurana

Talamanca - El Brull

La opció que us proposem, per a nosaltres la millor, passa per Monistrol de Calders (B-124) i Moià (N-141c)

De Talamanca a El Brull

El Brull - Palamós

Hi haurà qui voldrà travessar el Montseny i d'altres voldran anar a buscar l'Eix, però qui no hagi tingut prou corbes sempre pot pujar a Sant Hilari Sacalm (GI-541) i baixar per la carretera vella cap a Santa Coloma de Farners (GI-551)

Del Brull a Palamós

Recordeu:

  • L'elecció de fer (o no) aquests trams és vostra.
  • Escolliu la vostra ruta en funció del temps, meteorologia, les vostres possibilitats, la vostra moto, ...

A vosaltres també us apassionen els viatges i les aventures?

Voleu saber què passa quan tres amics decideixen fer un viatge de llarga durada, i un bon dia, en ple viatge, compren tres motos Minsk 125cc a Hanoi (Vietnam) per tornar a Barcelona? No us perdeu la xerrada de divendres dia 20 d'octubre, a les 20.30h a la sala d'actes de l'Hotel Trias de Palamós, a càrrec de Chema Costa, un dels protagonistes d'aquesta aventura.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.

Aquesta xerrada és gratuïta i oberta a tothom que hi estigui interessat, però tenint en compte l'aforament de la sala tindran prioritat els inscrits a InterMotard.

Aquests són els punts de pas previstos per la InterMotard 2017 de 850 Km. Els participants rebreu properament per correu electrònic la ubicació exacta amb tota la informació dels punts de pas.

En color verd: Els punts de pas comuns de la versió 500 i 850 km.

En color groc: Els punts de pas només de la versió 850 km.

També pots descarregar el següent document PDF amb tots els punts de pas Document PDF

Aquests són els punts de pas previstos per la InterMotard 2017 de 500 Km. Els participants rebreu properament per correu electrònic la ubicació exacta amb tota la informació dels punts de pas.

També pots descarregar el següent document PDF amb tots els punts de pas Document PDF