Aquesta setmana hem sortejat, entre tots els participants a la InterMotard, un intercomunicador Midland BTX1 FM.

 Intercomunicador Midland BTX1 FM

InterMotard 2016

Dissabte dia 5 de novembre, va tenir lloc la primera edició de InterMotard. El pàrquing Masia Bas de Platja d'Aro va acollir als participants de bon matí, on ja els esperava un bon entrepà per començar una jornada que es preveia dura per les condicions meteorològiques que pronosticaven. Davant seu, els esperaven 850 o 500 km de carreteres, amb paisatges dels que en algun moment no van poder gaudir perquè la pluja i la boira també van voler participar a la InterMotard 2016.

Des d'aquí agraïm a tots els participants la vostra assistència, ganes i predisposició, sense vosaltres això no hagués estat possible! L'ajuda d'en Pere, Rafa, Fina, Jordi, Rosa, Paco i Adrià, i la de tots els punts de control que van creure en nosaltres, us van acollir i donar aixopluc.

Fins aviat!

Aquests són els punts de pas previstos per la InterMotard 2016 de 500 Km. Els participants rebreu properament per correu electrònic la ubicació exacta amb tota la informació dels punts de pas.

També pots descarregar el següent document PDF amb els punts de pas Document PDF

Aquests són els punts de pas previstos per la InterMotard 2016 de 850 Km. Els participants rebreu properament per correu electrònic la ubicació exacta amb tota la informació dels punts de pas.

També pots descarregar el següent document PDF amb tots els punts de pas Document PDF